За млади и стари, и нови и искусни возачи, за оние со сопствен, но и за оние со службен автомобил, за оние кои патуваат во земјата, и оние кои патуваат надвор од неа…

АМСМ членските пакети ќе одговорат на вашите специфични потреби и желби и ќе ви овозможат да заштедите, не само во земјата, туку и во Европа.

Изберете членски пакет по своја мера!

*
 ЧЛЕНСКИ ПАКЕТИ ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА 

*
*
*
CLASSIC EUROPE PREMIUMLIGHT
Услугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државатаУслугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата и било каде во ЕвропаУслугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата

ЧЛЕНСКИ ПАКЕТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

*
*
BUSINESS BUSINESS EUROPE PREMIUM
Услугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државатаУслугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата и било каде во Европа

Bạn đang xem: Lich sử đối đầu tay ban nha vs croatia

*

Поважни телефони


*

Травел информации


*

Состојба на патишта


*

Помош на пат


АМСМ членство

Бесплатна помош на пат и шлепување во Македонија и Европа, попусти во над 250 партнери кај нас, попусти во 25.000 продавници во Европа и уште многу други бенефииции!


*

Зачлени се

Станете АМСМ член online. Испораката на картичката е бесплатна.


*

Кариера со АМСМ


*

Xem thêm: Cách Chỉnh Thời Gian Tắt Chế Độ Nghỉ Màn Hình Win 7, 8, 8, Chỉnh Chế Độ Nghỉ Màn Hình Win 7

Општествена одговорност

Се грижиме за вашите безбедност и безгрижност уште од далечната 1945-та година


*

Меѓународна соработка

АМСМ е единствена членка од Македонија на Светската автомобилистичка федерација (FIA), ARC Europe, GMA, EuroRAP, EuroNCAP, IRAP и уште многу други


*

Односи со јавност

АМСМ и медиумите


Пријави се за newsletter

ПОДДРЖЕТЕ ГО МАНИФЕСТОТ НА FIA

ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ

ВО СВЕТОТ НА FIA.COM

#3500LIVES


Click outside lớn hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping